°ˆ~*¤®§(* Dmoo3 ELamr *)§®¤*~ˆ°
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

عزيزنا الزائر يرجى التشرف بالدخول للمنتدى

وأن لم تكن عضو أضغط على كلمه تسجيل للانضمام الى اسرة

منتدى دموع القمر

وشكرا

إدارة المنتدى
°ˆ~*¤®§(* Dmoo3 ELamr *)§®¤*~ˆ°
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

عزيزنا الزائر يرجى التشرف بالدخول للمنتدى

وأن لم تكن عضو أضغط على كلمه تسجيل للانضمام الى اسرة

منتدى دموع القمر

وشكرا

إدارة المنتدى
°ˆ~*¤®§(* Dmoo3 ELamr *)§®¤*~ˆ°
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

°ˆ~*¤®§(* Dmoo3 ELamr *)§®¤*~ˆ°

اهلا بكــم فـــى منتديات دمــــ القمر ــــوع
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كشرى بالفراخ والخضار وبالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دموع القمر
Admin
Admin
دموع القمر


عدد المساهمات : 2137
الجنس : انثى تاريخ التسجيل : 22/08/2010
العمر : 35
المزاج : خواطر و كلمات الشعر

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور Empty
مُساهمةموضوع: كشرى بالفراخ والخضار وبالصور   كشرى بالفراخ والخضار وبالصور I_icon_minitimeالخميس سبتمبر 08, 2011 9:32 am

المقادير
دجاجه بدون جلد
1 طماطم مقطعه مكعبات
1بطاطس مقطعه مكعبات
1حبة جزر مقطعه مكعبات
1حبة فلفل رومي مقطعه شرايح
- نص حزمة كزبرة مفرومه
- بصله مقطعه شرايح – فصينين ثوم
كوب بسله
- كوب عدس اسمر منقوع في ميه سخنه
البهارات للدجاج ((عودين
قرفه – حبة ورق لاوره-خمس حبات حبهان – حبتين فلفل اسود- حبتين قرنفل-
ملعقه كبيره كركم – مكعب ماجي – معقة ملح))



بهارات الطبخ ((ملعقه
صغيره فلفل اسود – ملعقه صغيره كمون – مكعب ماجي – ملعقه صغيرة كزبره
مطحونه – ملعقة كبيره بهارات مشكله مطحونه-ملعقه ملح))

ملعقتين
صلصله – زيت للطبخ

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور 2x401054
الطريقة
اول
شي اسلقي الدجاجه في البهارات ((عودين
قرفه – حبة ورق لاوره-خمس حبات حبهان – حبتين فلفل اسود- حبتين قرنفل-
ملعقه كبيره كركم – مكعب ماجي – ملعقة ملح))



هنا بعد مافتحت عليها سلقتها بالضغط
اسرع تقدري تسلقيها بالحله العاديه تركتها 10
دقايق

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور CUJ01054
وده بيكون شكلها
كشرى بالفراخ والخضار وبالصور Q7j01054
بعد كدا اسلقي الرز نص
استواء في ميه وملح وزيت

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور BGh01054
وده شكله بعد مانشفت ميته
كشرى بالفراخ والخضار وبالصور 9aU01054
حطي البصل والثوم في شوية
زيت عالنار

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور RSy01054
قلبيهم لما يحمرو وحطي
فوقهم البسله والبطاطس والجزر

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور C4i02359
قلبيهم كويس وغطيهم 10
دقايق

بعد كدا حطي عليهم البهارات ((ملعقه صغيره فلفل اسود – ملعقه صغيره كمون –
ملعقه صغيرة كزبره مطحونه – ملعقة كبيره بهارات مشكله مطحونه-ملعقه ملح))

والطماطم والصلصه


كشرى بالفراخ والخضار وبالصور OVP02359
وقلبيهم
كويس وغطي عليهم خمس دقايق و بعدين حطي عليهم العدس

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور Bld02359
قلبيهم
واتركيهم 10 دقايق

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور Sak02359
بعد
كدا افتحي عليهم وحطي عليه كوبين من مرقة الدجاج او اكثر يعني تكون كميتها
تغطي الخضار

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور CX102359
بعد
كدا حطي الكزبرة المفرومه مع الماجي

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور FNB02359
اتركيهم
على نار هاديه 10 دقايق

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور DaT02359
بعد
كدا تكون نشفت شوي من المرقه رصي عليها حلقات الفلفل

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور Rrw02359
وحطي
الدجاج

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور GCL02878
حطي
الرز

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور R6X02878
غطي
عليها واتركيها على نار هاديه لمدة عشرين دقيقه

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور Kx102878
وقدميها
كشرى بالفراخ والخضار وبالصور J4j02878
بالخيار
والجزر والكزبرة المفرومه

كشرى بالفراخ والخضار وبالصور FWr02878
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كشرى بالفراخ والخضار وبالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
°ˆ~*¤®§(* Dmoo3 ELamr *)§®¤*~ˆ° :: مملكة حواء :: مطبخ حواء اليوم-
انتقل الى: