دموع القمر Admin
عدد المساهمات : 2137 الجنس : تاريخ التسجيل : 22/08/2010 العمر : 35 المزاج : خواطر و كلمات الشعر
| موضوع: تحضير الجمبرى بالطحينة السبت ديسمبر 17, 2011 6:15 am | |
|
طريقة جديدة لتحضير الجمبري تستخدمي فيها الطحينة, ويمكن أن يقدم هذا الطبق علي أنه نوع من أنواع المقبلات أو علي أنه نوع من أنواع الأطباق الرئيسية. المقادير اللازمة لعمل الجمبري بالطحينة :
- نصف كيلو من الجمبري.
- خمسة فصوص من الثوم.
- فلفل أحمر حار.
- كمون.
- ملعقتان من الخل.
- ليمونة واحدة.
- عودان من النعناع المطحون.
- طحينة.
- فلفل أخضر حلقات.
- جبنة موتزريلا.
طريقة تحضير الجمبري بالطحينة :
- نقوم بفرم الثوم مع الفلفل الاحمر والكمون والملح جيداً.
- نقوم بإضافة الخل والليمون والنعناع المطحون الناشف.
- نغسل الجمبري ونضيف الخليط السابق عليه ونتركه لمدة نصف ساعة.
- نضع الجمبري فى الدقيق ونقوم بتحميره فى الزيت.
- يتم وضعة في إناء ويترك لمدة أربعة دقائق فى الفرن.
- يصب علية الطحينة ويقدم وهو ساخن.
| |
|
rovana عضو جديد
عدد المساهمات : 14 الجنس : تاريخ التسجيل : 16/12/2011 العمر : 31
| موضوع: رد: تحضير الجمبرى بالطحينة الأحد ديسمبر 18, 2011 4:12 am | |
| بجد طريقه جميله وانا عملتها وكان الجمبرى جميييييييييييل موت بجد شكرا | |
|
دموع القمر Admin
عدد المساهمات : 2137 الجنس : تاريخ التسجيل : 22/08/2010 العمر : 35 المزاج : خواطر و كلمات الشعر
| موضوع: رد: تحضير الجمبرى بالطحينة الأحد ديسمبر 18, 2011 4:30 am | |
| بجد ههههههههههههههههههههههههههه طيب تسلم ايدى اشكرك على المرور يا قمر | |
|